17 Nisan 2014 Perşembe

KADIKÖY ÖZGÜRLÜK PARKI

Merhabalar, artık havalar iyice ısındı bloglarımızı da terkeder olduk, Ege'yle o kadar yoğunuz ki bu aralar; yayınlanacak çok fazla fotoğraf ve aktivitemiz var. Öncelikle Ege'nin düzenli gittiği ve keyif aldığı şahane bir oyun grubu var: Yapa-Bostancı. Çok memnunuz, öğretmenlerimizi çok seviyoruz, şimdilik haftada iki gün iki saat ama arttırmayı düşünüyoruz. Çok güzel arkadaşlar bile edindik, ne mutlu bize. Hafta içi oyun grubu, mahalle parkları ve ev aktiviteleriyle haşır neşir olan biz hafta sonu babamızın da evde oluşuyla daha detaylı parklar ve daha detaylı faaliyet-i gezmeler istiyoruz ki haklıyız da:)) İşte bu sebeble neredeyse her cumartesi Özgürlük parkındayız. Bu arada çok da güzel bir çocuk kütüphanesi açmışlar hemen girişte. Biz kaydımızı yaptırdık bile:))
Kaydıraklar, zıpzıplar doyasıya eğlendik. Anneyle havuz kenarında böyle pozlar bile verdik. Trene bindik, ücret:5 TL üstelik ailece binebilirsiniz.
Piknik alanları, süs havuzu, yeşil alanları ve şahane çocuk oyun alanı ve tabi çocuk kütüphanesiyle çok güzel bir park, tavsiye ediyoruz. Bir de hafta sonları açık büfe kahvaltı var, sanırım kişi başı 20 TL gibi bir ücretti. Gezilesi çok güzel bir park, şimdiden iyi gezmeler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder