28 Nisan 2014 Pazartesi

HANSEL GRETEL EVİNE ZİYARET

Merhabalar, dün İstanbul'da hava kötü olunca açık hava gezmeleri yapamadık:( balkabağı sıkılmasın biraz da değişiklik olsun diye Kozyatağı Carrefour'a gitmeye karar verdik. Hafta sonu çocuk etkinlikleri oluyor belki biraz oyalanır diye düşündük. Toyuz oyuncakçı açılmış Carrefour'da 2. katta. Etkinlik alanı gibi bir ortamları var. Egecik uzun ahşap çubuklarla oyalandı bir süre
Sonra da 23 Nisan haftası için hazırlanan bu nefis Hansel Gretel evine gittik, oradaki görevli abladan şekerimizi aldık, şeker yemiyoruz hatta tanımıyoruz bile ama bu renkli şeker Ege'yi çok mutlu etti.
Sonra bir sürü boyama kalemi ve kağıt verdi aynı abla Ege'ye , tabii Ege sevincinden ne yapacağını bilemedi, hemen masaya kuruldu ve boyama yapmaya başladı.
Yüz boyama ve sosis balonla devam edecek olan etkinliğe öğlen uykumuz dolayısıyla katılamadık, ama bu da Ege için güzel bir etkinlik oldu:)


Sanat eserimiz biter bitmez Ege "Anne bunu buzdolabına asalım hemen" diye tutturdu, tüm sanat eserlerimiz buzdolabında sergileniyor da:)) Tabii bu eser de hemen yerini aldı, iyi haftalar, esen kalın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder