24 Nisan 2014 Perşembe

İLK TİYATRO MACERAMIZ: BREMEN MIZIKACILARI TİYATRO MİE

Merhabalar, 23 Nisan'da Ege için çok güzel bir oyun bileti almıştık, ailece gittik oyuna. Birlikte izledik Ege pür dikkat gözünü bile kırpmadan izledi, keyif aldı. Özellikle dans ve müzik kısmında neşelendi. Tiyato Mie'nin Bremen Mızıkacıları oyunu gerçekten güzeldi, kostümler, müzikler çok başarılı, geçişler çocuklaerı sıkmayacak şekildeydi. 
Tabii çocukla giderken eğer 2 perdelik bir oyunsa arayı iyi değerlendirmek gerekiyor. Hızlıca bir şeyler yedirip biraz enerji atarlarsa 2. perdeyi daha rahat izleyebiliyorlar. Ege'yle böyle bir sıkıntımız yok o arada eline birkaç oyuncağını verince oyalanıyor. Gözüme çarpan çocuk manzaraları için bu uyarım, zira sona doğru çocukların çoğu merdiven aralarında koşturuyordu:)))
Ve tabii tiyatroya gitmeden önce çocuğa oyun hakkında kısa bir bilgi verilmeli, en azından neyle karşılaşağını bilmeli diye düşünüyorum. Ben Bremen Mızıkacıları'nın masalını anlatmıştım Ege'ye.


Bu da tiyatro hatırası olsun. Tiyato Mie gerçekten ferah, rahat bir tiyatro. Ege için sık geleceğiz gibi gözüküyor, yalnız oyun başlarken klimalar baya çalışıyor, kalın hırka alırsanız en azından üşütecek diye endişeniz olmaz, iyi günler...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder