3 Haziran 2013 Pazartesi

MİNİ AKTİVİTE MACERAMIZ

Merhabalar aslında mini aktivite ziyaretimizi şubat ayında gerçekleştirdik, maalesef elimde olmayan nedenlerle yayınlayamadım kısmet bugüneymiş. Çok keyif aldık bunu söylemeliyim, 8 çocuk vardı  mekan dardı ama yine de çok eğlenceliydi her şey. Mini aktivite'de her şey son derece profesyonel yürütülüyor, çok ilgili ve samimiler. Biz şimdilik deneme dersine gittik, eylülde Ege 21 aylık olunca başlayacağız. Aslında 1-2 yaş arası çocuklar için son derece uygun bir oyun grubu, bizim uzunca bir şehir dışı gezimiz olduğu için böylesini daha uygun olduğuna karar verdik. Mini aktivite aslında çocuk atölyesi mantığını barındırıyor, 3 yaş ve büyük çocuklara oyuncak yapımı, kurabiye yapımı gibi  workshoplar içeriyor ve 1-2 yaşl arası çocuklar içinde haftada 2 kere oyun grupları mevcut. Kesinlikle öneriyorum çok güzel bir programları var, 1 saatlik aktiviteye 40 dakikalık jimnastikl başlanılıyor, sonrası ise el becerileriyle devam ediyor. Üstteki resim Ege'nin sanat eseri parmak boyasıyla baskı yaptılar.
Minik Van Gogh sanat önlüğüyle poz verirken
İşte boyama sırasında:)))pek bir ciddi
Balocuklara hayranlıkla bakarken, düşünüyorum da çocukları mutlu etmek ne kolay, şu baloncuklar deli gibi neşelenmelerine sebep oldu, salyongoz şarkısı eşliğinde baloncukları yakaladılar.
Jimnastik sırasında
Tombişim jimnastik sırasında ağladı ama bunu dışında süper bir gün geçirdi.Tavsiyem Mini aktivite'ye bir gitmeniz. Bostancı'ya gelmeden ışıklardan sağa giriyorsunuz solda Ebru apartmanda hizmet veriyorlar.






1 yorum:

  1. Merhabalar;
    Yorumlarınz için teşekkür ederiz:)
    Eylül ayı için daha büyük bir mekana geçiş planımız var. Umarım Egeyle tekrar görüşürüz..

    Sevgiler

    YanıtlaSil